Zipping down the River

Vad vore ett au pair år utan lite äventyr?
Idag hade jag och Emilee bokat zipline på “Wildplay Elements Park”. Laura åkte också med men ville tyvärr inte prova på zipline ännu, så hon fick vara kamera ansvarig istället.
Wildplay är en park där det finns en hel del olika aktiviteter som man kan göra som höjdbana, bungy jump och zipline. Vi började då med zipline det kändes lagom spännande och det passade plånboken också. Dock blev vi lite sugna på “primal Swing” som liknar bungy jump, men du sitter som i en gunga så du är inte upp och ner och du kan hoppa tillsammans med någon annan. 

_DSC1678_DSC1651_DSC1673_DSC1664_DSC1667
Det var inte en så lång bana som man kunde åka, tror det tog totalt bara 5 min, men det var kul oavsett! Den var uppdelad i två sträckor också så halvvägs fick man “landa” på en plattform högt upp i ett träd där man hade enväldigt fin utsikt över bergen och floden. Det var lite läskigt dock då det gungade när man var så högt upp, men man satt alltid fast och det fanns två instruktörer som hjälpte till.

Man fick åka rakt över Nanimo river, vilket var det häftiga! På andra delen av sträckan fick man också upp lite fart, men som tur var hann Laura få en bild!

_DSC1673 _DSC1655 _DSC1658 _DSC1662Laura, Emilee & jag!

Efter ziplining åkte vi till en pub för att äta mat som hette “The crow and the gate”. Den var som en klassisk gammal brittisk pub som låg ute på landet – alltså mitt ute på ett fält, bland kossor och odlingar – och det är nog min favoritrestaurang på hela ön! Det är så fint ordnat utanför med en trädgård och på insidan är mysigt med soffor och öppen brasa. När man kör in där känns det verkligen som om man hamnat i England för en stund. Dessutom. utöver detta så är maten helt fantastisk och de har bara engelsk pub mat – väldigt god! Men det var tur att Emilee var där och kunde översätta till oss för de hade bara skrivit namnen som inte direkt beskrev vad för maträtt det egentligen var.

_DSC1696 _DSC1695 _DSC1694 IMG_7302Köttpaj med avokadaröra

En väldigt rolig dag med väldigt fint väder så det kändes verkligen att sommaren var på väg – BC väder kan verkligen inte bli bättre – men det fick mig också tänka på att det inte är så långt kvar så vi pratade om det en del också. Det känns konstigt eftersom att det fortfarande känns så långt bort men tror det var idag jag insåg…att det egentligen inte är det!

Lots of Love

Ellinor

Lämna ett svar