I know those people! Del 3

Söndag och idag hade vi tyvärr inte så mycket tid då Maj-Britt och Kurt var tvugna att hinna med färjan från Nanaimo. Vi hann ändå med sovmorgon, HOTELLFRUKOST – åhh jag älskar hotellfrukost, speciellt när de har hembakta muffins och müslibars som man lite smidigt kan ta med sig.

Hur som helst såtog vi bara en lång promenad på förmiddagen. Vi gick förbi parlamentet och över till andra sidan av en “udde” kan man väl säga, för att se utsikten till bergen i USA! De ser ut att vara så nära, vilket de är också. Man kan åka en speedboat från Victoria till Seattle på bara två timmar. För mig är det fortfarande svårt att först att det är bergen i USA och att jag står på en udde söder ut i Kanada. Efter nio månader så är det fortfarande svårt att begripa det konceptet! Men det är hur som helst väldigt, väldigt vackert!

IMG_7273

IMG_7271

IMG_7275

Sedan körde vi hem till nanaimo och hade en väldigt fin utsikt över the Malahat, med det här fantasiskt fina Sunshine Coast vädret!
Men det var så klart jättetråkigt att säga hej då. Men det kändes ändå härligt att några hemmifrån har fått ta del av allt det fina som finns här borta! Det ända var att det började kännas som om jag var på semester med det fina vädret och hotellet. Och sen plötsligt ska alla andra åka hem till Sverige och jag ska stanna kvar här.
Jaa just det, jag bor ju här. Glömde nästan…men bara nästan.

Lots of Love

Ellinor

Lämna ett svar