I know those people! Del 2

Idag var det iväg till Victoria. Majbritt sa att jag var GPS, jag berättade att det i princip inte behövs på ön ändå för att det finns bara en motorväg som går från norr till söder. Att köra inne i Victoria var ju en lite annan sak men jag tycker ändå att det gick helt okej. Känner ändå att jag kan Nanaimo och Victoria rätt så bra nu, man tar ju bilen överallt så det blir en del körande. Inte för att jag har något emot det!

På vägen ner så stannade vi vid Kinsole Trestle Bridge, som var lika fin som förra gången!

IMG_7224

IMG_1320

När vi väl kom fram till Victoria så checkade vi in på hotellet, efter lite letande på Victorias måååååånga enkelriktade gator. Hotellet heter Victoria Regent Waterfront och var jättefint och låg precis vid vattnet!

IMG_7228

IMG_1331
Efter det så strosade vi bara runt lite downtown. Jag tvingade med dom in i shopping gallerian och köpte ett jättefint linne till mig själv. Efterråt gick vi en promenad längs vattnet. Man kan gå en lång bit där och det är så himla fint. Påminner mig lite, lite grann om Stockholm så det kan ju påverka också. Vi kunde även se vattenflygplanen starta och landa vilket var häftigt.

IMG_7240

Sedan tog vi det bara lugnt på hotellet ett tag och sen gick vi ut för att äta middag. Vi åt på en restaurang som hette “The Docks”. Jag hade fish & Chips som var väldigt god!

IMG_1341

IMG_7250

IMG_7261 När vi sedan kom tillbaka till hotellrummet hade vi en helt fantastisk solnedgång att somna till!

 

Lots of Love

Ellinor

Lämna ett svar