I know those People! Del 1

Man kan lugnt säga att man får en upplevelse när man åker som Au Pair men en av de bästa sakerna med att åka hit var att få se personer som jag känner igen!

Det är svårt att förklara känslan men ibland är det som om man inte är riktigt säker på att allt det som är “hemma” i Sverige, fortfarande är på riktigt. Lite som att det är svårt att förstå att livet fortfarande går vidare för alla där hemma, att allt fortfarande ser likadant ut och att huset fortfarande står kvar. För mig är det som att allt det är fruset sen den studen jag sist såg det i oktober.

DÄRFÖR var det så härligt när mina släktingar plötsligt stod utanför dörren här i Kanada. Det var en sådan fantastisk och konstig känsla på samma gång. Men sedan var det som att det var självklart att de skulle vara där, för trots allt så är Sverige ju bara en flygresa (okej tre olika) bort!

Min mormors syster Maj-Britt och hennes man Kurt, kom hit till Kanada för att hälsa på mig under några dagar den här veckan. Under helgen så åkte vi tillsammans till olika ställen här på ön. Det var så himla kul att få visa och dela med mig av allt det fina som är Vancouver Island!

——————–

Idag, fredag, kom dom och hämtade upp mig för att åka till Tofino och Uculuelet. Det blir mycket bilkörning när man åker bara över dagen men det är inte stort där borta så vi hann ändå med de viktiga sakerna! Som tur är själva bilresan dit en stor bit av upplevelsen också.

IMG_7184                                                                                      Cathedral Grove igen!

IMG_7187

IMG_7191

IMG_7193

Först åkte vi ner till “downtown” Tofino alltså de tre gatorna som finns där. Vi åt lunch på Shelter som har väldigt god mat och en uteplats med fin utsikt.

IMG_7196

IMG_7199

IMG_7202

Efter lunch körde vi tillbaka och stannade vid Long Beach som är den finaste stranden där om man frågar mig!

_DSC1589

IMG_7203

_DSC1591

_DSC1592

_DSC1596En bild fick jag!

_DSC1608

_DSC1613

_DSC1629

_DSC1615

Efter Long beach åkte vi vidare till Ucluelet och fyren som jag åkte till med Madi och Carly förra November – trodde aldrig att jag skulle åka tillbaka dit. Där gick vi en runda som var superfin och ja än en gång så var det fantastiskt väder. Inget går upp mot vår/sommar på The Sunshine Coast!

_DSC1633

_DSC1636

_DSC1638

_DSC1639

Del 2 och 3 kommer också!

Lots of Love

Ellinor

Lämna ett svar