Vancouver Sun Run

Uppladdningen har pågått i tre månader och så idag var det dags! Vancouver Sun Run – 1 mil runt Vancouver. Kan utan tvekan säga att det var en av de absolut finaste och häftigaste rundor jag har sprungit!

Man startade precis downtown på Georgia Street och fick alltså springa mellan skyskraporna och det var en så himla häftig känsla!

IMG_7047

IMG_7052

IMG_7060

IMG_7059Lite nervös Ellinor innan start

Både jag, värdmamman och systern sprang – vi startade alla i samma nummer. Men det var kaos när vi kom ner till startgrupperna och det var så många som stod i vår så det var kö och vi kunde inte komma in. Det löste vi dock med att man kunde klättra över staketet om man var lite smidig (ooops).

å

IMG_7058

IMG_7061                                                                          Här skulle vi då alltså in. Lycka Till!

Så man startade alltså på Georgia Street. Sedan sprang man ner mot vattnet och följde det en lång bit längs strandpromenaden. Sedan var det uppe över Burrard Bridge och ner på andra sidan vattnet. Sedan en runda där (är tyvärr inte säker på vad den stadsdelen heter) och efter det sprang man tillbaka över en bro till downtown Vancouver. Mna sprang så att man såg BC Place Stadium och hela Skyline vilket var så himla fint och gav en motivationen den där sista jobbiga kilometern!

Efter så fick man gå in på BC Place Stadium och så fick man vatten, frukt och bagel (kanada någon?). Sedan delade även olika kedjor, restuaranger etc. ut olika saker som smoothie, kaffe (njaa kanske inte direkt efter?) proteinbars och sådant.

IMG_7073

IMG_7064

IMG_7066

Tiden? 1:03
En timme och Tre minuter! Jag är sååå stolt över den tiden, är jättenöjd och glad över den! Slog min förra tid från midnattsloppet 2014 med sju minuter! Nu tror jag i och för sig att den här banan var lättare – det var väldigt platt och bara två uppförsbackar. Men är ändå hur nöjd som helst!

Så hur firar man då ett Sun Run? Joo med jättenyttig Crepes frukost! De med socker och cocos var extra goda!

IMG_7075

 

Lots of Love

Ellinor

Lämna ett svar