Down the River

Vid Coombs, nära Little Qulicum Falls, ligger Enligshman River Falls. Jag och Emilee, som är från Australien, bestämde oss för att spendera den här söndagen där. Tror att jag snart varit vid alla vattenfall på ön – men vad kan jag säga? Det är fint!

Englishman River Falls var jättefina, även om det inte var ett av de större vattenfall jag sett. Men det var en mysig runda, och jag skulle gärna bada längre ner i floden under sommaren. Vattnet här är så otroligt klart och fint! Man kan se hela vägen ner till botten och så har det som en smaragdgrön nyans! Älskar det, mycket av naturen här ser precis ut som om det skulle kommit direkt från Sagan om Ringen vilket inte är fel!

_DSC1574

_DSC1576

_DSC1571

_DSC1569

IMG_7023

Vi gick över en bro och sedan en bit ner, längs med forsen. Efter ett tag kom man till ett lugnt parti där det var så himla fint! Skulle vara så mysigt att vara där på sommaren, men antagligen är vattnet inte så varmt ändå.

_DSC1579

_DSC1583Bada här, här, här!

_DSC1586

IMG_7026

Efter Englishman River åkte vi till Coombs och Goats on Roof som är den internationella matmarknaden. Tänk om jag inte lyckades hitta lite svensk mat där också, eller ja okej två saker. Flädersaft och lingonsylt men vad mer behöver man egentligen?

IMG_6974

Sen har dem även en fin glassbutik där också med hur många smaker som helst! Hur skulle man någonsin kunna välja – tur nog gjorde plånboken det så man fick bara ta en! Men Moose Tracks var jättegod!

IMG_6977

 

Lots of Love

Ellinor

Lämna ett svar