You should be a Nordic God

Idag var jag halvt ledig då mamman var hemma och tog hand om killen. Jag hade istället sällskap med tjejen till skolan och sedan passade jag på att ta en joggingtur. Jag sprang 6 km även fast att det fick bli lite fram och tillbaka och upp och ner. Passade även på att ta trappan en gång.

IMG_4977Tog en bild när jag kommer ner till stranden. Det var lite lägre vatten idag så man kunde se den fina sandstranden längre ut.

På kvällen följde jag med tjejen till “Partycity” som är som Buttericks, fast större och med lite mer variation på prylarna. Vi letade efter saken till halloween och våra halloween costumes, vi köpte dock inget men det var inte direkt för att de hade brist på saker. Jag funderar på att vara princess Leia = Behöver inte köpa något för jag har redan vita kläder. Men måste gå och se om jag kan få tag i sådanna där hair donuts så att jag kan göra hennes konstiga bollar.

IMG_4979
Ena väggen i affären var helt täckt med bilder över deras olika halloween kostymer. De hade säkert över 500 st. Man kunde till exempel vara en “nordic God” som syns ganska nära kanten på näst nedersta raden. Men jag tyckte att det mer såg ut som en reklam för Loreal Hair Shampoo, då killen hade ovanligt långt, böljande, rött hår.

Lämna ett svar