Walking through Westwood

Westwood är ett område väster om downtown Nanaimo, ungefär 20 min från där vi bor. Idag åkte Jag, mamman och båda barnen dit för att gå på promenad runt Westwood lake, där det finns en 6 km runda runt. Vi passade på när det för en gångs skull inte regnade och mot slutet så blev det faktiskt både riktigt varmt och soligt!

Jag passade på att ta med mig Nikon kameran för att fota lite också och det var verkligen vackert där ute med häftig natur.

_DSC1761

_DSC1764

_DSC1767

Hann tyvärr inte ta så jättemycket bilder då det var mer av en powerwalk, då killen cyklade och tjejen joggade.

_DSC1768

_DSC1772

_DSC1776

_DSC1778Det fanns även en fin strand där man kan bada på sommrarna och mamman berättade att de även har så att kan paddla kanot och ta paddleboarding lessons

Efter promenaden åkte vi till Serious Coffee som är ett café. Jag tog en mocha latte och en Breakfast Bagel. Jag blev förvånad över att latten faktiskt smakade riktigt bra men det kan ju ha något att göra med att det var en del grädde på toppen…
Efter fikat gick jag och tjejen till det nybyggda biblioteket. Det var verkligen superfint och bra utbud. Ska försöka hinna med att läsa många böcker när jag är här borta! Verkar dessutom vara ett riktigt mysigt ställe att blogga på med gratis internet och allt!

Lämna ett svar