At the end of the Rainbow

Idag hände det mycket! Mamman är bortrest mellan den 21 och 23 oktober så jag var tvungen att ta hand om lite mer saker här hemma. Började med att jag fick hjälpa till lite mer på morgonen med påklädning etc.

Killen skulle sedan under dagen åka på en utflykt till en pumpkin patch och de skulle även åka “hayride”. Då föräldrar får åka med om de vill, kunde även jag följa med. Det var dock inte riktigt som jag tänkt mig. Om någon säger “hayride” till mig tänker jag på de där klassiska Astrid Lindgren filmerna som till exempel Barna i Bullerbyn, när de får åka hölass hem från åkern…det var det inte, men det var spännande ändå!

När vi kom fram så fick barnen först göra masker och sedan fick vi åka hayride, som var en stor kärra med tak och så var det några höbalar på golvet som man fick sitta på. Sedan för att det var halloween så hade ställt ut en massa läskiga figurer i skogen.

IMG_4994

IMG_4996

 

IMG_5006“Here lies an Atheist”

IMG_5018

IMG_5009
Vi fick även se en mycket fin Regnbåge precis innan vi svängde tillbaka.

Efter turen fick vi varm choklad och så fick barnen välja en pumpa och ni kan tänka er kaoset när ca 40 barn skulle ha just sin pumpa. Jag fick hjälpa killen och det gick bra så länge jag “chose a good one” – vilket jag självklart gjorde.
Sedan åkte vi hem i regnet och så hade killen en kompis över för att leka vilket var skönt då jag även skulle laga middagen. Det fick bli tacos igen haha, men de bad faktiskt om det och jag lyckades riktigt bra med köttfärsen den här gången!

Lämna ett svar