My dear Visitor

Idag var en lugnare dag än igår, även fast att morgonen började lite annorlunda. Jag har ju skrivit om de tama rådjuren som finns här i kvarteret. Rätt ofta så har de varit på vår tomt för att äta och imorse stod det en och glodde på mig när jag kom nerför trappan. Höll på att få hjärtstopp och dunsa ner de sista trappstegen eftersom att det inte går att se ut genom fönstret först att man är precis framför det. Försökte göra ljud och så för att den skulle försvinna men den stod kvar. Men så när jag öppnade dörren efter kanske tio minuter fattade den vinken och sprang iväg.

IMG_5021

IMG_5024Så här stod den och glodde på mig när jag kom ner…

Efter den dramatiska morgonen så hade jag ganska mycket ledig tid mitt på dagen så därför passade jag på att traska upp till mataffären vid Woodgrove för att dämpa mitt chokladsug som jag haft sedan helgen. Man kan ju diskutera hur bra beslut det var men jag fick i alla fall en riktig härlig lång promenad fram och tillbaka plus att det var fint väder med strålande sol för en gångs skull!

IMG_5028

IMG_5029Save on Foods

Sen var det hem och jobba igen. Den här onsdagen så värmde jag dock bara chili från frysen som mamman hade gjort tidigare, så det gjorde kvällen lite enklare.

Lämna ett svar