The healthy one

Idag städade jag lite extra och dammsög på nedervåningen och moppade köket. Det är faktiskt inte så farligt att sköta städningen i huset men jag är desto latare när det kommer till städningen av mitt eget rum.

Lilla killen tog med sig en kompis hem från skolan idag, vilket var skönt då jag fick lite rast från pistolskjutandet, legobyggandet och den allmäna boxningsmatchen som alltid verkar pågå.

Men idag skulle jag dock laga middagen igen och det fick bli köttbullar. Jag är då inte van att göra hemgjorda köttbullar från början utan hemma brukar vi ju bara steka Scans köttbullar. Det tog mig två timmar att göra köttbullarna och potatismoset…MEN det smakade helt okej. Dock när jag berättade för pappan att det var första gången som jag gjorde köttbullar själv, höjde han på ögonbrynet och påpekade att jag var svensk. Såå vi får se om det blir några fler “svenska köttbullar” här.

Efter middagen åkte vi till Woodgrove för att göra lite halloween shopping. Jag handlade dock inget då jag försöker vara förståndig och spara mina pengar, måste ju köpa ett par gummistövlar som jag berättade förrut. När jag kom hem, belönade jag dock mig själv med te, choklad och bok. Notera att det här var den nyttiga, mörka chokladen som jag köpte för att vara duktig…

IMG_5034

Lämna ett svar