Winding Staircase

Då var det första jobbdagen. Inte för att det var så värst mycket jobb. Mamman är väldigt snäll och vill att jag ska ta det lungt med jobb nu i början. Jag följde med sonen till skolan och stannade kvar där lite då de gör så på morgonen att de som kan får stanna kvar och läsa en stund med barnen. Vi läste Dr.Seuss och rätt snart började andra barn lyssna också så jag kände mig som Sago-Tanten i mitten av ringen.

Efter det gick jag på en promenad för att utforska området lite. Rätt snart hittade jag trappor som leder ner till stranden nedanför deras hus. Åhh det är så otroligt fint där nere! Skogen ser ut som en riktig magisk trollskog – ganska annorlunda mot parkerna hemma i Stockholm.

IMG_4866

IMG_4878

IMG_4877Trapporna som leder till stranden

Stranden är väldigt lång och närmare där famliljen bor är det mer stenigt så det är inte så mycket badstrand. Men pappan berättade att det stranden är finare längre bort med mer sand.

IMG_4871   IMG_4874

IMG_4875

Det fanns även väldigt mycket snäckor och skal på stranden. Samlade på snäckor när jag var liten så jag kanske borde börja igen. Jag hittade även mussel skal och faktiskt röda skal från krabbor som var ganska stora.

IMG_4872

Lämna ett svar