Whistler – Del 3

Del 3 av 4

När jag kom ner till området vid de andra liftarna igen fick jag en bild vid de olympiska ringarna också! Det var ju OS i Vancouver 2010 och då hade de skidtävlingarna uppe i Whislter.

_DSC1759 _DSC1882 _DSC1879

Efter gick jag in till restaurangen och tittade lite i souvenirshoppen. Sedan gick jag bi restaurangen där det stod att de hade extra öppet för att de hade live musik ute på altanen, så jag tänkte varför inte? Jag köpte en kaffe och lite godis och sedan satt jag ute på altanen och bara tittade på utsikten och hade det bra!

Det var bra tänkt av mig, för när lite senare när solen började sjunka nedåt och det blev molnigare fick man ännu en helt fantastisk utsikt.

_DSC1894 _DSC1884 _DSC1886 _DSC1904

Sedan tog jag liften ner till byn igen och gick och köpte middag på Earls och lite efterrätt i matbutiken – och därför kan jag också berätta att chips med smak av salt och vinäger är nog något av det äckligaste som finns! Det smakar ju verkligen vinäger så det misstaget gör jag inte om!

_DSC1908 _DSC1943 _DSC1925 _DSC1918

Efter middagen så tog jag det lugnt på hotellrummet. Die Hard gick på tv så jag tittade på den men sen var jag så trött så jag gick och la mig kl 22. Jag skulle ju orka även imorgon också! Här är utsikten från mitt hotellet med den jädra eldröken på himlen igen.

IMG_8161

 

Lots of Love

Ellinor

Lämna ett svar