We took the shortcut

Innan jag åkte sa familjen åt mig att packa regnkläder. Mycket regnkläder. Första veckan var det till mestadels soligt, varmt och jättehärligt och det regnade kanske två gånger på nätterna. Jag tänkte att om det är det här de menar med regn så har de uppenbarligen inte varit i Sverige. Men det var det inte. Hittils har det regnat varenda dag, i flera timmar och det verkar som om det ska göra så hela veckan ut. Det har som tur är  inte regnat en hel dag ännu utan det blir oftast uppehåll fram emot eftermiddagen. Men jag kommer nog åka till shoppinggallerian för att leta reda på ett par gummistövlar. Jag har redan sett ett par riktigt snygga som var svarta med bruna spännen som såg ut mer som vanliga stövlar än att vara gjorda utav gummi. Men samtidigt är jag sugen på ett par klassiska röda stövlar med snörning fram på. Kom på att jag inte visat den shopping jag redan lyckats hinna med dock. På Forever 21 köpte jag de här två tröjorna: Ett söt linne och en grön kort topp med fina vida ärmar med spets på.

IMG_4946

Idag gjorde jag lite mindre jobb så kunde ta en paus mitt på dagen och läsa boken jag hade med hemmifrån. Ska se om jag kan gå till biblioteket här och få ett bibliotekskort men mamman sa att man kanske är tvungen att ha en permanent adress här för att få ett. Jag skulle i och för sig inte ha något emot att köpa böcker här eftersom att de har ett riktigt bra utbud i bokaffären “Chapters”, men det svåra är ju att få hem flera kilo med böcker sedan…

När jag hämtat killen från skolan så ville han ta en genväg hem (det tar egentligen några minuter längre att gå, men det är en genväg hur som helst, enligt han). När vi kom hem, så gjorde jag en peanutbutter sandwich till mellanmål och sedan hade vi “car battle” och “Lego gun battle” och sedan lite hederlig boxning. Nu är jag glad att jag är van vid lite syskon bråk, för den här killen tar i. Blev till slut helt utmattad så jag fick vara död zombie på soffan ett tag. Jag vinnar aldrig i alla fall…

IMG_4947På väg hem i regnet, på genvägen.

Lämna ett svar