My way or the highway

Idag blev det helt plötsligt mycket att göra. På morgonen så skypade jag för första gången med familjen hemma vilket var mysigt! Sedan var planen att ta en joggingrunda men tiden rann iväg så det fick bli bara en dusch. Sedan skulle jag köra till “Real Canadian Superstore” – jaa den heter helt ärligt så. Jag skulle handla lite mat samt ge mig på att öppna ett kanadensiskt bankkonto – hittils har alla bråkat med mig för att jag inte har ett BC – ID-kort. Men det gick hur som helst bra. Tyvärr tog det i princip en timme så hann inte med maten – woops. Men jag får ta den imorgon istället.

Det roligaste var dock att köra dit. Den bil jag kör är i och för sig en hyfsat gammal GMC pickup truck men jag ÄLSKAR den. Den är så mysig att köra på något sätt även om den är otroligt seg. Känns som om jag är med i någon Amerikansk roadtrip film. Har även börjat vänja mig hyfsat vid att köra här borta – egentligen så är det nog enklare än hemma i Stockholm – dels för att det är en mycket mindre stad, men vad jag har märkt så har de även mindre regler när det gäller parkering och sånt. Det kan ju bero på just det att det inte är någon storstad och att det inte direkt finns ont om plats att parkera.

Tänkte bara visa en bild på det jag köpte som lördagsgodis förra veckan. Trodde det var vanliga mjölkchoklad MnMs men det var det ju självklart inte. Det var med peanutbutter inuti. Det var gott om än lite överväldigande sött, men känns som om de vill ha peanutbutter i allt här. Den burk familjen har hemma är på två kilo och när jag berättade för lilla killen att vi inte äter så mycket peanutbutter i Sverige så tittade han helt förskräkt på mig och frågade “BUT HOW? WHY DON`T YOU?”

IMG_4956

Lämna ett svar