Walking down trailway

 

Idag var det som vanligt grått, regnigt och mulet…det är Nanaimos höst, och vinter tydligen….

IMG_4957

IMG_4962
IMG_4963Det här är på väg hem från Woodgrove mall. Den ligger högre upp än vägen där jag bor vilket betyder att det är en workout att ta sig dit men att det är riktigt fin utsikt när man sen ska ta sig hem. Försökte illustrera med den tredje bilden hur branta backarna här faktiskt är här men vet inte om jag lyckades. Rakt ner/fram där går hur som helst en väg som leder ner till “min” väg och det är en riktigt brant backe…

Gjorde inte så mycket mer den här dagen än att ta en promenad bort mot Woodgrove och sedan gå hem och jobba. Jag hinner inte med så mycket mer om dagarna ändå och det är svårt att ta sig någon annanstans om jag inte vil köra bil.

Lämna ett svar