I´m made of diamond and stone

Det här inlägget är för måndag och tisdag.

I måndags var alla lediga för att det var thanksgiving, så jag kunde sova ut till kl 10. Vilket var skönt. Känns inte riktigt som om jetlaggen släppt än eller så är det bara för att det är så mycket nytt att ta in hela tiden som kroppen blir trött.

Gjorde inte mycket på måndagen. På kvällen kom släktingar och hälsade på och vi åt familjens version av thanksgiving dinner vilket var potatismos och skinka – tänk julskinka. Barnens mormor är jättegullig och hon försöker alltid ge mig mer mat så fort jag har slut på tallriken och så ber hon folk att skicka mat till mig fast att jag inte bett om det. Så jag blev mätt kan man säga! Just det, sen fick jag även smaka på Pumpkin pie. Var, efter vad jag hört, orolig att den skulle var supersöt, men den var faktiskt jättegod. Så lite “riktig” thanksgiving blev det i alla fall.

Idag, tisdag var det vanlig dag igen och jag hade min första riktigt jobbdag eftersom att jag inte alls behövde göra så mycket den första veckan. Idag fick jag dammsuga, vika tvätt, skala potatis…allt möjligt. Sen även hämta killen från skolan och leka med honom en stund innan jag började med middagen.  Idag blev det biltävling och battle mellan bilarna. Jag lost big time – det hade något att göra med att mina attacker var dåliga och att han hade infitite life eller något i den stilen. Det är inte lätt att hålla reda på och fattar inte hur killen kan hålla all information från alla olika spel i huvudet. Hur som helst kommer jag vara Minecraft Expert när jag kommer hem, för ni vet Diamant svärd är bättre än järn…faktiskt.

IMG_4939Så här ser mina vardagar ut nu för tiden. Kunde varit värre!

  1 comment for “I´m made of diamond and stone

Lämna ett svar