Trasig Kamera

Så, några veckor sedan när vi var på Navy Pier så hade jag även med min systemkamera, men självklart SJÄLVKLART så lyckades jag tappa den på metallgolvet i pariserhjulet. Sedan dess har den vägrat ta kort och det är så irriterade att det skulle ske nu. Som tur var kunde jag få ut lite pengar från försäkringen så idag tog jag med den på lagning till en affär downtown.

Jag hade hoppats på att det inte skulle vara något stort problem, utan att något bara hamnat snett inuti kameran när den landade i golvet. Men när killen i affären tog av lensen och tittade sa han att det kunde ta tid att fixa problemet. Så jag vet inte vad det kommer att kosta än eller hur lång tid det kommer att ta men det känns bra att jag har lämnat in den i alla fall så att det går att få den lagad. Den har ju några år på nacken men jag känner inte att jag behöver lägga ut pengar på att köpa en ny. Jag ska ringa tillbaka till affären nästa vecka och höra vad de säger.

Josefin, en svensk tjej som studerar master på North Park, var snäll och åkte med mig till affären. Efter att jag lämnat in kameran gick vi till ett café och köpte en macka och kaffe och promenerade sedan till Millenium Park. Den var mycket större än vad jag trodde, men vi hittade ett mysigt ställe att sitta i solen och fika på. Det har varit så fantastiskt varmt här de senaste dagarna – runt 20 grader! I februari! Det är självklart inte riktigt normala temperaturer här men det har varit så härligt när vi har suttit ute och studerat. Men där i parken blev det riktigt varmt efter ett tag – jag svettades till och med i mina svarta jeans.

När vi ätit klart gick vi vidare närmare vattnet för att jag ville gå förbi och se en stor fontän som heter Buckingham Fountain. Men eftersom att det fortfarande faktiskt bara är februari så var det självklart inget vatten i fontänen – men så långt hade ju inte jag tänkt. Nej vi får komma tillbaka hit när det har blivit varmare istället!

 

Lots of Love
Ellinor

Lämna ett svar