Chicago Bulls Match

På North Park University finns det en förening som heter CAB – Campus Activities Board. Det är som en del av studentkåren som anordnar olika aktiviteter eller bjuder in elever till andra upplevelser. Förra veckan sålde dem biljetter till basketbollmatch mellan Chicago Bulls och Phoenix Suns. Biljetterna kostade bara 15 dollar och det kändes som en kul upplevelse att få ha här borta.

 

 

I fredags hölls matchen på United Center, på Chicagos west side. Vi åkte tåget dit och var där i tid för att hinna titta runt lite innan matchen började. En av mina vänner ville köpa en Chicago Bulls tröja. Jag var själv också lite sugen på att köpa en men studentbudgeten sa ifrån tyvärr. Några minuter innan matchen började tog vi oss upp till högsta våningen och hittade fram till våra platser. Det var inte direkt första parkett men det gick bra att se allting ändå.

Själva matchen var lite seg i början men kom igång mot slutet. Det slutade lika, vilket gjorde att det blev fem minuter förlängning. Under de sista minuterna gick det nästan att ta på spänningen i rummet, och när matchen var slut och Chicago Bulls vann skrev alla som galningar. Matchen var så mycket mer än bara basketboll också, då det var underhållning vid timeouts och vid halvtid.

Helt enkelt hade vi en riktigt bra kväll även om jag själv inte är det största sportfantasten. Men att gå på en basketboll match här borta känns bara som en del av upplevelsen, något som ska hinnas med. Tiden går trots all otroligt fort här borta!

Lämna ett svar