Touring the city in a yellow cab

Idag sov jag till kl 11…haha var så himla trött. När jag gick upp för att hämta frukost så hade familjen redan åkt iväg för att göra några ärenden. Båda barnen skulle egentligen haft fotbollsmatch men det blev inställt pga regnet. Förstod att de ställde in idag för det hällde verkligen ner från morgon till kväll, men annars tycker jag att de är väldigt snabba på att ställa in utomhusaktiviteter när det regnar. Tycker ändå att om man bor på en plats där ens hela vinter, från oktober till mars, består av i princip konstant regn så borde man ändå vara lite mer förberedd på att det kommer regna eller ordna så att man kan spela inomhus eller liknande.

Jag gick upp och gjorde för en gångs skulle en riktig stor och mysig frukost och sedan satt jag mig och kollade på tv i mitt rum. Jag har netflix direkt i tvn uppe på mitt rum så det är väldigt smidigt när det inte finns något bra att kolla på tv. Sedan bloggade jag ikapp för hela veckan tror jag.

På kvällen hade jag sedan bestämt träff med deras förra au pair igen. Hon går på universitetet här så jag fick träffa några av hennes kompisar därifrån också. De var alla jättetrevliga, men pratade norska allihopa, så jag hade lite svårt att hänga med…
Först var vi hemma hos henne ett tag och sedan åkte vi ner till Downtown. Som tur var kände de här tjejerna till Nanaimo lite bättre så de visste bra platser att gå till från början. Vi gick till en bar som heter “Old City” och faktiskt var väldigt mysig, så det blev en lyckad kväll. Sedan tog vi en taxi hem och delade på kostnaden så det blev inte alls så dyrt, ca 40 dollar för att skjutsa hem 4 pers till 4 olika platser.

Men det blev tyvärr inga bilder…

 

Lämna ett svar