The London House

Söndagen var en ganska lugn dag, fram till kvällen. Det är ju en del av de internationella som är 21 år eller äldre vilket betyder att man kan gå ut en kväll. Hade väl aldrig tänkt att söndagkväll var en sådan men imorgon är det Martin Luther King day som är en holiday i USA. Vi har därför inga lektioner imorgon men annars så jobbar många ändå. Det hände nästan ingenting idag och det kändes lite tråkigt att det inte fanns så mycket att göra. Men en av de svenska tjejerna som jag träffat här borta studerar sin master och bor “off campus” i en delad lägenhet. Så jag var över till henne ett tag på fika. Saknade dock svenska bakverk så himla mycket, eller ja något som inte är donut eller glaserat!

På kvällen så var det middag på skolan igen och efter det var det några som var sugna på att gå ut eller i alla fall åka downtown. Så fem av oss fick skjuts ner till Chicago och åkte till en restaurang som heter The London House. Det här var mest för att de har en rooftop bar – dock inte öppen nu på vintern – med världens finaste utsikt. Speciellt på kvällen när det det var mörkt och det alla husen var upplysta!

IMG_1361 IMG_1363 IMG_1364

På restaurangen drack jag en drink som hette “The Chicago” – som min plånbok inte tyckte om, så nästa vecka får det nog bli lite mer budgettänk…

 

Lots of Love

Ellinor

 

Lämna ett svar