TedxNorthParkUniversity

Vad Jag inte har hunnit berätta om här borta är att jag är med och jobbar som volontär för något som heter TEDx. TED är en organisation som anordnar forum där olika talare bjuds in får att hålla tal på olika teman. Det är inte en föreläsning utan kortare tal som oftast är gjorda med mycket humor samtidigt som de innehåller mycket information och tar upp viktiga ämnen.

TEDx är då när inte själv TED organisation anordnar ett forum, utan när någon annan form av organisation t.ex. ett universitet anordnar ett eget TED Talk. North Park University ska därför den 3 Maj hålla i TEDxNorthParkUniversity. Jag kände till TED Talks sedan tidigare och har alltid tyckt att de varit så inspirerande så när det fanns en chans att få jobba på det projektet och dessutom med sociala medier och marknadsföring så kände jag ju att jag nästan var tvungen att vara med. Det är dessutom något som går att ha med på cv:et så de senaste två månaderna har jag varit med som Co-Executive för sociala medier.

Idag så var det biljettsläpp så vi hade ett litet evenemang på skolan där vi sålde biljetter, det gick att ta bilder och få godis etc. Några av mina vänner här borta är också med som volontärer så det har varit superkul att få vara med och hjälpa till med allt!

Själva evenemanget med temat “Shifting Paradigms” kommer då att hållas den 3 Maj och det kommer att vara en heldag med tre olika sessioner med talare.  Vi kommer nog att vara där nästan hela dagen för att hjälpa till att få ordning på allting. Under varje session kommer min grupp även sitta och liveuppdatera våra olika konton, så det kommer vara mycket att göra!

Lots of Love

Ellinor

Lämna ett svar