Städat och klart

Tro det eller ej, så hann vi faktiskt klart med detta kök – eller till 99% i alla fall. Men herregud vad vi har kämpat med det också, det har inte varit lätt kan jag säga. Det är ju ingeting som är rakt i det här köket och det har varit en hel del mer problem än vad jag trodde från början.

Nu på morgonen så kom mormor och Leif och hämtade mig och all min packning. Igår kväll hade de städat och gjort iordning snälla som dem är, så denna morgon åkte vi bara dit för att hämta lite packing som de hade glömt, men då fick jag även tillfälle att se köket när det var rent och fint också!

IMG_0518 IMG_0519 IMG_0520

Kan ni FÖRSTÅ? Hur fint har det inte blivit? Helt fantastiskt fint, jag är så nöjd! Kaklet, köksluckorna och knopparna blev precis som jag hade tänkt mig, och det är så härligt att se allt nu på slutet. Att allt har gått bra ändå, det fungerar och jag kan bo här! Det kommer bli så roligt att få “bo in sig”. Nu kan jag bestämma allt precis själv och ha saker där jag vill! Jag är väldigt stolt, och inponerad över allt vi har hunnit med! Nu är det bara lite små saker som att måla dörrarna och sätta dit en sista skåpslucka i hörnet som krånglar.

Här nedanför är taget innifrån rummet också. Till vänster står stolarna men de syns hur lägenheten löper från rummet, ut i hallen i mitten och in i köket. Här syns även det fina (och dyra) vita golvet i rummet!

IMG_0522

Efter en kort stund i lägenheten så var det bara att sätta sig i husbilen och åka mot Stockholm. Vättern var extra fin som den alltid är när man åker härifrån! Tänk att det bara är 10 min promenad till Vätternstranden från lägenheten!

IMG_0524

 

Lots of Love

Ellinor

Lämna ett svar