Midsommar

Idag är det midsommarafton! Pappa och jag körde upp igår kväll till dalarna. Vi har med oss Maxi också så det är supermysigt att vara här uppe igen. Igår kväll när vi kom fram var det också världens finaste solnedgång. Maxi hittade även snabbt sin favoritplats uppe på lillebrors säng. Han är så himla gullig när han hoppar upp där och håller utkik, han kunde säkert sitta där hela dagarna om han fick.

IMG_0534 IMG_0537

Idag under dagen har det varit riktigt fint väder så pappa har klippt gräset och jag har städat lite. Okej, jag har även latat mig lite men det här är första gången jag har chans att vara riktigt ledig sen uppsatsen lämnades in. Jag satt på altanen och solade och läste korsord samtidigt som jag försökte hålla maxi lite sval. Han har aldrig gillat värme och jag tror att det har blivit lite jobbigare för honom när han blivit äldre.

På kvällen så åkte vi ner till Gropen i Leksand och kollade på firandet. Mest för att det var fint väder, men det är ändå tradition att vara där. Det är så självklart på något sätt och känns väldigt speciellt. Som att det alltid firats så här.

IMG_0553

Nu tar bloggen några dagar ledigt, men det kommer mer uppdateringar när jag är tillbaka i Huskvarna igen!

 

Lots of Love

Ellinor

Lämna ett svar