Marmor

Igår, måndag åkte pappa och jag ner hit till Huskvarna. Pappa har semester och ska vara här och hjälpa mig flytta samt bygga lite möbler. Jag har beställt soffa och soffbord på nätet men eftersom att jag beställde de i helgen var jag lite orolig att det skulle ta tid innan de kom fram. MEN som tur var gick allt riktigt snabbt och smidigt och båda två kom fram idag. Pappa och jag hann åka en vända fram och tillbaka till Bäckalyckan och hämta saker från rummet till den nya lägenheten.

Sedan kom leveransen runt 13 så då var det bara att börja bygga. Soffbordet gick enkelt, förutom att marmorskivan vägde 15 ton. Den var riktigt tung, men herregud vad snyggt det är! Soffan var relativt simpel att bygga det tog bara en hel del tid samt många lyft. Men till slut så stod det även två färdiga möbler i rummet också!

IMG_0571 IMG_0572 IMG_0573

Under bordet så är även sittpuffen som mamma har köpt åt mig. Jag gillar den! Den är riktigt snygg och modern, vet dock inte hur mycket jag kommer att sitta på den direkt när det finns en riktigt mysig soffa!

Efter att vi lyckats få ihop dessa två möbler åkte vi först till Jysk för att köpa ett matbord. Det är i Ek, ganska stort och kommer att passa med bänkskivan i köket. Till sist så åkte vi även till Elgiganten där vi hämtade en TV! Hurra, gud vad jag har saknat tv de senaste månaderna. Det blev en 40 tums från Philips. Det var ganska bra pris eftersom att det var sommarrea, så den var nedsatt!

IMG_0574 IMG_0577

Så nu är allt lite kaos i lägenheten igen. Mycket saker och kartonger överallt, men det blir nog bra… efter ett tag. Jag behöver bara lite tid att fixa iordning allt. Det som är jobbigast är att vi inte har hunnit få in så mycket förvaringsutrymme i lägenheten än. Det saknas skåp i badrummet, garderober i hallen och lådor i klädkammaren. Risken är att lite därför får bo kvar i lådor ett tag.

 

Lots of Love

Ellinor

Lämna ett svar