Lite inredning

Nu när arbetet med att skapa själva kökets grund börjar gå mot sitt slut, kan jag äntligen börja med det extra roliga – att inreda! Det tråkiga är väl att även det kostar pengar och att jag har en ganska tajt budget efter allt detta byggande. Hur som helst är det väldigt roligt att få lägga till de saker och detaljer som gör att denna lägenhet kan kännas som ett hem. Lite mysigt och personligt och mitt eget helt enkelt!

IMG_0504

IMG_0514 IMG_0506 IMG_0508 IMG_0510 IMG_0515

Den lilla björnen som är en sparbössa, var mormor och köpte till mig idag på second hand. Det var lite roligt att hon lyckades köpa exakt färg som matchar mina grytlappar som är från H&M Home. De rosa skålarna kommer från Zara Home och jag tyckte de hade en sådan himla fin färg, även om det inte var riktigt den jag hade tänkt mig. Dessa köpen kommer från mammas och min stora shoppingrunda på Mall of Scandinavia!

IMG_0498 IMG_0500

Här är även den delvis nya köksblandaren. Knopparna och själva kranen är nya och köpta på Ikea respektiva en badrumsaffär här i Huskvarna. Dock är rören som de är fästa i orginalen, och kommer ut från väggen. Vi bestämde att behålla dem eftersom att det hade krävts en rörmokare att dra om hela rören så att de skulle komma upp ur bänskivan istället. Det var inte riktigt något som jag ville betala, plus att jag tycker det är lite charmigt att behålla en del äldre detaljer som det här! Men det är tur att Leif är så händig i allting för självklart var det en hel del problem med att få dessa på plats!

Idag målade jag även klart alla väggar i köket. Dock kände jag ganska tidigt att jag var riktigt trött idag och snudden på grinig faktiskt. Mormor märkte det också, så hon sa att jag skulle åka hem tidigare och packa ikväll. Så så fick det bli, för imorgon åker vi tillbaka till Stockholm igen. Jag ska åka med pappa till dalarna och fira midsommar så det blir skönt med en kort kort semester också!

 

Lots of Love

Ellinor

Lämna ett svar