Badrumsfix

Hittills så är det mest köket som har fått störst uppmärksamhet i den här lägenheten. Idag så hann vi även fixa till badrummet lite också! Igår så skruvade Kurt nämligen ihop ett underskåp som ska vara under handfatet. Det är dock väldigt djupt – 40 cm – och det är alla Ikeas underskåp vilket jag tycker är väldigt dåligt. Det är nämligen lite väl trångt att sitta på toa med ett skåp som är så djup eftersom att handfatet är direkt framför toaletten. Det är dock ett väldigt snyggt och prisvärt skåp och då är det tur att Leif finns som kan fixa det mesta! Han sågade av ca 8 cm samt gjorde plats för avloppet också så att man inte behövde kapa hyllan och nu passar det perfekt!

IMG_0487

Denna morgon var vi också på Ikea och K-rauta för att som vanligt lämna tillbaka och köpa lite andra saker. På Ikea fick vi lämna tillbaka lite köksbelysning och så köpte vi även en sophållare till köket. Man har det under diskbänken och det får plats för både mat- och vanliga soport. Sen kan man även dra ut det vilket är smidigt. Så det hann Leif även installera idag! Vidare i köket så har jag målat klart alla lister men en fjärde (!) strykning.

IMG_0489 IMG_8598

Alla lampor och elkontakter är även fastskruvade och uppsatta. Kaklet har även blivit tillfixat och rengjort så det ser också bra ut. Därför fortsatte även mormor och jag med att måla väggarna över kaklet brevid skåpen som ska bli vita. Mormor målade även väggen där spisen ska stå så nu kunde vi få den på plats också. Det börjar även se ut som ett äkta fungerande kök – det är skitsnyggt!

IMG_8594

IMG_8596

IMG_843

 

Lots of Love

Ellinor

 

Lämna ett svar