Fikapaus

Idag cyklade jag till lägenheten. Det gick helt okej – visst jag gick en backe – men det var helt genomförbart. Det tar ca 30 min från gamla lägenheten till Huskvarna så jag tror inte att jag kommer att göra det varje dag, dock är det betydligt närmare till till exempel vätterstranden, shoppinggatan och även skolan. Så det är ett bra alternativ om man ska träffa kompisar eller inte har någon specifik tid att passa!

När jag kom fram till lägenheten var de andra redan där, som vanligt ungefär. Jag fortsatte med att måla en del av fönstret som är i prinicip det sista i rummet. Sedan hjälpte jag Maj-britt att måla kökstolarna igen… Det är ett litet långtråkigt jobb eftersom att man måste sandpappra mellan varje omgång. Hittills idag har vi målat dem två gånger men det kommer definitivt behövas en gång till tror jag.

I köket satte Leif och Kurt upp köksbelysningen under skåpen. Det blev under varje skåp vilket ser jättesnyggt ut! Här nedan syns även det helt uppsatta kak

IMG_0480 IMG_0482

Efter att vi hade ätit lunch så fortsatte jag även i köket med att måla en gång till på dörrlisterna. Innan var dem ju den hemska mörkbruna färgen och nu ska dem bli vita så det kommer att krävas några omgångar även här.
Idag var även jag, mormor och Maj-britt på Colorama på esplanaden, där köpte vi grundfärg som jag nu har använt på listerna bara för att vi inte ska behöva använda så mycket av den vita snickerifärgen som är mycket dyrare.

IMG_0479 IMG_0483

På Colorama tittade vi även lite på tapeter. Mittemot delen av köket där diskbänken och kylen är, finns det en vägg på ca 3, 45 M, så den är ganska stor och jag har alltid tyckt att det är fint med fondväggar så det hade varit så himla fint att kunna ha det där. Dessutom på Colorama fanns det så fina tapeter och jag hittade ett märke som heter “Intrade” som jag verkligen gillade! Här är två av favoriterna från idag, dock kommer det behövas en hel del mer letande innan jag kan bestämma mig.

IMG_0466 IMG_0471

Sedan runt 17, så skulle Maj-britt och Kurt åka tillbaka hem, och då för att ha lite fint fika så hade Maj-britt köpt jättefin cheesecake på ett konditori i närheten av lägenheten. Den var supergod så jag vill gärna också gå till det konditorit för att se vad de har mer!
IMG_0475

 

Lots of Love

Ellinor

Lämna ett svar