Skates for a Dollar

Idag är jag frisk, eller jag mår så pass bra att jag inte behöver ligga i sängen och jag klarar av att jobba. Jag jobbade igår också men då hände det inte så mycket. Idag dock så åkte både jag och barnen för att åka skridskor, det kostade bara en dollar per person så det var billigt då skridskor ingick också.

Det var inomhus i en ishall men det var jättemysigt ändå – så som man ser i filmer. De hade lampor upphängda i taket och så var resten av hallen nedsläckt. Det gick ganska bra att åka för mig faktiskt, dock så kunde jag inte åka så fort eftersom att jag var tvungen att hålla koll på lilla killen. Han fick låna en stor kon som han kunde hålla i sig i och samtidigt putta framför sig så att han fick stöd – det gick inte så fort.

IMG_5851

IMG_5852

Vi hade roligt men stannade inte så jättelänge då barnen blev trötta ganska fort. Efteråt åkte vi till Serious Coffe och drack varm choklad!

Lämna ett svar