Celebrate Good Times – Dag 1

Idag är det Nyårsafton – Gott nytt år!

Jag, Madi och Katharina hade bestämt att vi skulle åka in till Vancouver för nyåret då det (som vanligt) inte händer så mycket i Nanaimo. Vi tog åkte med färjan kl 08:30 så att vi skulle ha tid att gå runt och shoppa lite samt checka in på hotellet och allt sådant.

IMG_5865

Hotellet låg på Robson Street så det var ganska nära själva centret så det var jättebra! Vi kom till hotellet vid 11 och då träffade vi även två av Katharinas tyska vänner som också skulle sova på hotellet. Vi kom tillbaka till hotellet lite senare på eftermiddagen också för att göra oss iordning och då vi fick se en sådan här fin solnedgång:

IMG_5867

IMG_5872

IMG_5880

Sedan gick vi till Vancouver Pacific Center som är shopping gallerian vi var i förra gången vi åkte till Vancouver. Jag handlade bara på Sephora men jag lyckades spendera alldeles för mycket som vanligt…

Senare på kvällen så hade vi köpt biljetter till middag och fest på The Portside pub som ligger en del av Vancouver som heter Yaletown. Till middag var det buffe och jag tyckte att allt smakade jättebra – specillet Mac&Cheese.
Efter middagen så stannde vi kvar på puben till tolvslaget då det var en mer eller mindre lyckad Count down…
MEN tyvärr så har de INGA raketer i Vancouver på nyår, så det saknade jag väldigt mycket. Tyckte det var synd då det skulle varit häfigt att få se något sådant i en större stad…

IMG_5882

Sedan vandrade vi tillbaka till hotellet men det var så mycket folk ute på gatorna att de hade stängt av delar av en av de största gatorna – Granville Street – för trafiken. När vi väl kom hem orkade ingen göra så mycket annat än att gå och lägga sig, vi var trots allt tvugna att checka ut imorgon kl 11.

Lämna ett svar