Chicken Noodle Soup

Och så var man sjuk…riktigt sjuk. Vet inte om jag har haft feber men jag gissar på det. Jag har haft ont i halsen sedan förra lördagen och nu idag så vaknade jag och insåg att det inte skulle bli något jobb idag. Jag var helt sänkt så jag stannade i sängen hela dagen. Förutom ett undantag. Jag var tvungen att åka till apoteket för att hitta något bra mot min hals. Annars så hade jag med mig en del mediciner – alvedon, zyx, nässpray etc. – så jag har klarat mig.

Hittade en konstig halssprej som jag köpte och sedan för att belöna mig själv så stannade jag också på Tim Hortons och köpte en stor Te och en Chicken Noodle soup.

IMG_5787Ellinor <3 Tim Hortons

Jag tänkte att eftersom att det var dagen efter jul så skulle det väl inte vara så mycket folk ute men så fel jag hade! Jag tror att nästan alla i hela Nanaimo var ute och shoppade på rean idag, och så gick jag där som en zombie.

Men jag tar ser det som att jag nu fått ett till vuxen poäng: Ta hand om sig själv när man är sjuk – Check!

 

Lämna ett svar