Seattle – Dag 3

Sista hela dagen i Seattle! Det är lördag idag som tur är så, Caroline var snäll och kunde köra med mig till lite sightseeing. Först åkte vi till östra sidan av Seattle till en jättelång strand där de har en fin promenad och ännu en gång väldigt fin utsikt!

CIMG9765 CIMG9769 CIMG9775

Efter en kall och blåsig promenad körde vi tillbaka till stan och sedan promenerade vi till The space needle! Då hade det klarnat upp så att det blev fint väder och jag kunde få en del snygga bilder även där uppifrån. Dock åkte jag upp själv eftersom att Caroline redan planerat att åka upp där en annan gång, men jag var ju tvungen att åka när man är i Seattle.

CIMG9776 CIMG9778 CIMG9782 CIMG9783 CIMG9792 CIMG9797 CIMG9788 IMG_7488Utsikten från The space needle

Efter att jag åkt upp i The space needle och vi hade promenerat till runt lite hade jag bett om att få gå på The cheesecake factory – som inte finns i Kanada! Kan ni tänka er vad hemskt, så då var jag ju så klart tvungen att äta där också. Det är ju känt från världens bästa sitcom “The big bang theory” så detta kunde jag inte skippa.
Det var mycket folk där inne så vi fick vänta kanske 20 min men jag skulle säga att det var värt det! Väldigt god mat – trots att förräterna räcker gott och väl som middag och så köpte jag en red velvet cheesecake. Dock är biten som man får så himla stor att jag bad att få ta med den istället och då skickar de med grädde också!

IMG_7516

Sedan körde vi bara en liten runda för att se solnedgång och sen var det bara att åka hem för vi var båda väldigt trötta och jag var tvungen att packa för imorgon åker jag hem!

IMG_7521 IMG_7524

Lots of Love
Ellinor

 

Lämna ett svar