Seattle – Dag 2

Idag var första riktiga dagen i Seattle. Jag får bo hemma hos Carolines värdfamilj vilket är otroligt snällt, så jag inte behöver betala hotell också.

Men idag skulle Caroline tyvärr jobba så halva dagen fick jag göra lite sightseeing med två av hennes vänner här istället. Men det gick bra för de var så himla snälla och skjutsade mig och gick med till de ställen som jag ville gå helst så det var roligt!

Men först åkte Caroline och jag till en fin utsiktsplats där man kunde se hela Seattle och The Space Needle!

IMG_7363IMG_7365

IMG_7367 IMG_7369

Notera min kaffemugg från Starbucks, men ett inte allt för dåligt stavat namn!

Efter detta åkte då Caroline för att jobba och hennes vänner kom och hämtade mig. Sedan körde vi downtown för att se Pike Place Market som är en gammal och välkänd marknad. De säljer fisk som försäljarna slänger mellan sig, blommor i massa olika färger och brevid ligger dessutom den allra första Starbucks.

IMG_7383 IMG_7392 IMG_7525 IMG_7395

Första Starbucks med orginal skylten!

Efter Pike place market bar det av till lite shopping – de har Forever 21 i tre våningar här – och “mellanmål” från Cupcake Royal IMG_7405 IMG_7401 IMG_7402

Choklad & kokos muffins

Efter detta bar det av hemmåt igen för lite vila för senare på kvällen skulle vi gå på baseball match! Jag var så taggad på detta just för att det var så typiskt amerikanskt. Det var väl spännande och så men mer för atmosfären och för att det var en häftig arena där man även hade väldigt fin utsikt över Seattle.
Det var Seattle seahawks mot Boston Red Sox så det var ganska mycket folk där med!

IMG_7429 IMG_7421 IMG_7413 IMG_7423

Mulet och grått i Seattle men häftigt ändå!

Lots of Love

Ellinor

Lämna ett svar