Riva köket

Någonsin undrat hur det ser ut bakom diskbänken? Det är inte snyggt i alla fall! Nu är hela köket utrivet hur som helst! Vitvarorna har vi lagt ut på blocket så förhoppningsvis är det någon som vill ha det.

IMG_0316

Trots att det ser ganska hemskt ut, så känns det ändå bättre! Nu är inget av de gamla kvar där och vi kan bara börja om från början och så att det kan bli som jag vill ha det! Blev dock lite smårädd när jag kom till lägenheten och fick se det hålet, känns nästan som att hela vägen ska ramla ner…

Något annat som är fint är i alla fall utsikten mot gården! Fönstret är precis till vänster om porten men eftersom lägenheten ligger en halv trappa upp är det ingen direkt insikt vilket är skönt… det är ett väldigt stort fönster!

_DSC1739

När vi varit i lägenheten ett tag så åkte mormor och jag till Ikea för att köpa köket vi planerat igår. Herregud inte visste jag hur lång tid det skulle ta… Det tog nog 30 min innan de kom och gav oss kvittot på att allt kunde beställas. Det kommer att bli en liten överraskning med fläkten sen också!

Det blev dock ingen bänkskiva idag dock eftersom att den jag planerat att jag ville ha är beställningsvara som tar 4-6 veckor att få! Det är en bänkskiva i laminat med marmormönster. Så då skulle vi istället kolla om vi kunde få tag i en liknande på annat håll…

Leif kom och mötte oss på Ikea sedan för att äta lunch. För efter det skulle vi alla åka till Bauhaus i Linköping…
Dels för att de har en liknande bänkskiva där, men även kaklet jag valt och golvet. Det tar ca en timme dit så det var inte så farligt!

Väl där så fick vi golv och kakel, men ingen bänkskiva igen… då blev jag lite trött på det måste jag säga så vi åkte därifrån utan att beställa någon heller. Det blir att tänka om och istället får det kanske bli en i ek från ikea som de redan har på varuhuset.

Imorgon till måndag ska jag dock jobba så jag vet inte hur mycket jag kommer kunna vara i lägenheten tyvärr. Det är väldigt jobbigt eftersom att det kliar i fingrarna att få börja fixa där. Jag är inte alls sugen på att jobba eller avsluta B-uppsatsen. Men om några dagar är skolan avslutad i alla fall.

 

Lots of Love
Ellinor

Lämna ett svar