Ett golv som inte knarrar

Efter att ha jobbat tre dagar, hade jag idag, på eftermiddagen, tid att åka tillbaka till lägenheten! Väldigt spännande och jag var väldigt nyfiken eftersom att mormor hade berättat om det nya golvet.

Sedan ville jag även kolla in Willys som ligger vid esplanaden i Huskvarna. Det är den närmsta matbutiken och de har bättre priser än Ica. Så jag kommer nog att konvertera och bli Willys kund istället. Det var en väldigt stor matbutik – om man jämför med den Ica jag har handlat på hittills, så det var roligt! De har dessutom en saluhall där de sålde svenska jordgubbar för bara 25 kr redan!

Hur som helst, i lägenheten hade det hänt mycket på tre dagar tycker jag. Det finns ett nytt “grundgolv” i hallen och köket. Sedan ska där ovanpå läggas vinylgolv i ljusgrå ek. Det bästa var nog att knarrat som varit hallen har försvunnit!

Även fast att det inte är det riktiga golvet som ligger där så ser det redan så mycket bättre ut. Dethär golvet är inte sunkigt, inte gulnat och inte i plast – helt enkelt ett riktigt golv!

_DSC1751 _DSC1752 _DSC1753 _DSC1755

Här är det helt utrivna köket, till höger mot väggen står bänkskivorna och gipskivor som ska upp på väggarna, för som ni ser är dem inte av bästa kvalite… men det är ett gammalt hus och då märker man vissa sådanna saker!

 

Lots of Love
Ellinor

Lämna ett svar