Måla upp och ner

Egentligen skulle jag ha jobbat idag också men det blev inte så, vilket betydde att jag kunde vara i lägenheten  istället! Eller ja efter att jag hade kört lite plugg på morgonen. Men vid 13 var jag på plats i alla fall.

Det är lite, lite som sker varje dag men det blir så himla stora förändringar i alla fall tycker jag! Som idag målades lite lister och väggarna spacklades på vissa ställen. Leif började till och med lägga in det riktiga golvet i köket – som jag tyvärr missade att ta kort på…

Men i rummet har jag i alla fall målat taket! Joo, helt själv har jag gjort det och herregud vad jobbit det är att använda en roller och titta upp i flera timmar. Det tar verkligen på nacken och axlarna, men det blev snyggt! Eller helt klart godkänt i alla fall för att vara min första gång. När jag får gäster hit sedan ska jag i alla fall skryta om vem som har gjort jobbet!

_DSC1751 (2)

_DSC1754 (2)

_DSC1753 (2)

_DSC1759

_DSC1760 _DSC1761

Det går ju tyvärr inte att se resultatet så tydligt, men man kan dock se allt kladd som jag har åstadkommit! Tror inte att jag kommer bli anställd som takmålare någon annanstans än hemma hos mig själv i alla fall.

 

Lots of Love

Ellinor

Lämna ett svar