Mot Stockholm

Nu blir det inte några fler uppdateringar på lägenheten på ett litet tag. Idag åkte nämligen jag med mormor och Leif till Stockholm och stannar här tills på måndag den 13. Min lillebror tar studenten och det kan man inte missa ens för sin nya lägenhet.

Igår så hann jag inte till lägenheten heller eftersom att det tog lång tid att avsluta ett seminarium i skolan och efter det skulle jag träffa kompisar för att säga hej då, vilket gör att jag inte har några nya bilder att visa heller. Mormor har dock berättat att de har målat taket i köket, det mesta av väggarna inne i rummet och sedan har Leif även spacklat och fixat två av väggarna inne i köket så att man kan sätt upp skåpen.

Det är en ny överraskning varje dag i denna lägenhet och mycket beror på att huset ljust är så gammalt. Nu har vi i alla fall löst ett problem med att väggen där tre överskåp ska sitta var så dålig på insidan att det inte skulle gå att fästa skåpen direkt in i väggen (som vi måste göra). Lösningen blev helt enkelt en extra bräda in i väggen där vi kommer att fästa en skena som skåpen kan hänga på. Bara det funkar så blir jag nöjd, man vill inte ha något att ramla ner när det är fullt med grejer i heller!

 

Lots of Love

Ellinor

Lämna ett svar