Ett halvt golv

Idag på eftermiddagen kom vi alla tillbaka från Stockholm. Vi körde husbilen och stannade även för att äta på vägen så vi var inte i lägenheten först runt kl 15. På grund av det så gjorde vi inget arbete i lägenheten då vi alla var ganska trötta också, men åkte dit i alla fall. Mest för att lämna saker jag haft med från Stockholm – kökstolar, dammsugare och en del andra städsaker och porslin.

Men det var roligt att få se hur långt mormor och Leif kommit i arbetet de dag jag inte varit där. Nu finns det halvt ett golv i köket – som tyvärr är inpackat för att skydda det. Men det går fram till det gula tejpen mitt på golvet!

_DSC1762 _DSC1764 _DSC1763

Nedan är mitt skafferi som för tillfället har fått bli verktygsförråd. När det är klart kommer jag dock kunna få plats med mycket förvaring där!

_DSC1766Och till sist en bild på rummet också, det är en sån stor skillnad trots att det bara är tak och väggar som har blitivt målade. Det känns mycket ljusare, fräschare och öppnare! Det är så skönt att man kan börja se lite resultat nu också, och jag lyckades riktigt bra med taket också, så jag är riktigt nöjd än så länge. 
_DSC1768

Lots of Love

Ellinor

Lämna ett svar