A cactus dinner

 

Så var dagen i Vancouver och Capilano förbi och det hann bli kväll också! Jag var riktigt nöjd med dagen men jag längtade verkligen till ikväll för att bara kunna umgås en sista gång med kompisarna!

Först hade jag och Emilee, Laura och Aline tänkt att ha en middag här hemma i huset, men sedan fick det bli en kväll ute på restaurang i alla fall. Jag fick bestämma och då blev det så klart The Cactus Club! Åhh kommer sakna den restaurangen och hela atmosfären där! Men först kom tjejerna över hit, till huset för att hämta upp mig och så fina som de är hade de med lite överraskningar till mig!

_DSC2311 _DSC2305 _DSC2306

_DSC2334

_DSC2330
_DSC2315
_DSC2313
_DSC2322

_DSC2326

Massvis med Kanada presenter från Lazyone! Så himla snällt av dem att tänka på mig! Blev lite tårögd, men Laura fortsatte upprepa “No crying” hela tiden! Så det blev inget riktigt lipande men nog var det nära!

_DSC2341

_DSC2344

“The original gang” – med Laura och Emilee, det var oss tre ett tag innan vi träffade Aline också. Hann bli så himla nära dessa tjejer!

Efter firandet hemma åkte vi till restuarangen där det blev några drinkar och en massa prat om minnen och så. Nu, just denna kvällen kändes verkligheten ganska nära. Om två dagar är det alltså dags att lämna allt!

IMG_8519

 

Lots of Love
Ellinor

Lämna ett svar