Oh Christmas Tree

Nu är det juuuuul och familjen har satt upp sin julgran. Den är superstor dock och det känns som om den tar upp halva dörröppningen in till vardagsrummet. Men den är jättefin!

Mycket paket finns det under granen – några till mig också! Jag tror att killen har känt och skakat på samtliga. Man kan säga att det var ganska uppenbart att det var lego i det paketet som han skulle få av mig…Det är så kul att se honom för att han är så otroligt förväntansfull och spänd inför julen. Det gör det hela lite roligare och jag kan sakna när det var lika spännande för en själv.

IMG_5680

IMG_5682

IMG_5683

 

IMG_5749

Han påminner mig också att jag ska öppna min chokladkalender varje morgon också. Eller ja, han mer inbjuder mig till att göra det. Ungefär så här brukar det låta:

“You can open your calender now”

“Thank you, I´m just having breakfast right now”

“I can help you!”

– Och så går han och öppnar luckan och sedan vill han dela den där lilla biten som man får, och inte alltid men oftast så får han ju det.

Lämna ett svar