Noodles and a Movie

Den var kort helg den här gången då jag behövde jobba söndagen, eftersom att båda föräldrarna skulle åka till Vancouver. Jag åkte med barnen till downtown Nanaimo för att gå till “Santas workshop” och till en nyöppnad restaurang som heter Noodle Box. Åhhh vad god mat de hade där!

Det var som thaimat med olika rätter med nudlar men även soppor och rätter med ris. Jag beställde en spicy peanut bowl, dock så bad jag dom att göra den mild. Men den var jättegod! Det var med Jordnötter (så klart), jordnötssås, nudlar, biff och grönsaker. Tjejen beställde en lika dan och killen fick en barnversion med Teriyaki sås. Det var inte specillet dyrt heller så förhoppningsvis så kan jag gå tillbaka dit någon dag.

IMG_5698

IMG_5699

IMG_5740Ingen av oss orkade äta upp, så vi fick ta med hem

Efter att vi ätit åkte vi tillbaka hem och tog det lugnt hemma ett tag. Sedan åkte jag och killen till Galaxy Cinema för att gå på bio. Vi såg Penguins of Madagascar i 3D. Vem visste att det kunde vara så roligt att gå på tecknad barnfilm?

IMG_5706

IMG_5705

Så det blev en bra söndag till slut. När jag jobbar och har hand om barnen en hel dag är det så skönt att jag kan köra bil så att vi kan komma ut och göra saker!

Lämna ett svar