A Glass of Coca Cola

Den här torsdagen hade lilla killens skola sin julkonsert. Det var jättekul att få gå dit och titta och barnen var så söta när de uppträdde! Ni kan ju tänka er själva när en hel förskoleklass med 4/5 åringar uppträder med “Do you wanna build a snowman” från Frost med koregrafi till. Killen går i första klass och de uppträdde med “I believe in Santa Claus”, som han hade gått och nynnat på i ungefär 2 veckor innan uppträdandet.

Jag gick på den konserten som var på förmiddagen och sedan skulle mamman och systern gå på den som var på kvällen, så därför åt vi en snabb middag på A&W. Det är som Mcdonalds men de har väl bättre kvalitet och standards och så familjen föredrar dom. Jag åt en “Teen Burger” och pomfritt – som var bättre än Mcdonalds – och så tog jag en cocacola till. Grejen är den att alltid när jag beställer så glömmer jag ju bort det här med skillnaden på storlekar. Så min vanliga Cola var stor och jag orkade bara dricka kanske halva. Dessutom så serverar de all dricka i sådanna där öl glas, så jag kände mig lite töntig där med min cola.

IMG_5665Jag inser att den kanske inte ser så stor ut på bilden dock…

Lämna ett svar