Last day of normality

Idag är det lördag och det var första dagen av min “avslutsledighet” här borta. Det var som sista dagen av det som har blivit vardag här borta.

Jag åkte och träffade Laura som var med hennes familj på Departure Bay water park. Man kan väl säga att hon halvt jobbade för pappan i hennes familj var där också, så hon fick lov att åka och äta lunch med mig. Vi hade dock spanat in restaurangen Earls där de har frukost hela dagen – jag vet vi är hemska! Men jag åker ju hem snart så jag vill göra det mesta av den kanadensiska upplevelsen.

Jag beställde pannkakor med lönnsirap och jordgubbar och det var otroligt gott! Efter det så åkte vi båda hem, för vi bestämde lite på impuls att vi skulle åka till Loudon Park för att bada – de har en fin strand som vi har sett från bilen när vi kört mot downtown. Det var en fin strand, kanske inte så mysigt men vi skulle i princip bara gå i och upp. Jag tyckte det var skönt men Emilee från Australien och Laura från Italien tyckte det var kallt, men är man från Sverige så är man.

Sedan fick vi bråttom att åka hem, då jag skulle äta Hej då middag med familjen. Imorgon så åker jag nämligen iväg på min första resa under ledigheten och eftersom att familjen skulle på semester, hinner jag inte träffa dem igen innan jag åker till Sverige!

Det kändes jättekonstigt och som att den här dagen kom väldigt fort! Man går inte runt och tänker på det och man ser ju både barnen och föräldrarna varje dag när man har bott här, så att det nu var sista kvällen kändes så konstigt. Men vi åt en jättegod middag ute på altanen och så kom Laura över också och åt tillsammans med oss. Senare så spelade vi Just Dance med lilla killen, det finns en video från det men den kommer jag tyvärr inte dela med mig av, det är för pinsamt.

Sen när Eivind skulle gå och lägga sig fick jag två stora kramar, och sedan satt jag, föräldrarna och storasystern ute på altanen och pratade så det blev ett väldigt mysigt avsked ändå!

Lämna ett svar