Last day of work

Jaa, det är sant, IDAG är sista arbetsdagen här borta! Det känns så klart roligt och spännande – gud det är verkligen utmattande att ha en 6 åring hemma hela dagarna nu när han har fått sommarlov! Det svåraste har varit att hitta på aktiviteter att göra, han är ju ofta mest intresserad av ipaden och tv-spel men man får göra så gott det går. Vi har försökt boka in så många “playdates” med kompisar som han tycker är det roligaste!

Men då det var varit helt fantastiskt väder hela juni och juli har ju jag velat vara ute en hel del. Vi har nog varit på Departure Bay Water Park, tre eller fyra dagar tror jag. Vi packar matsäck och tar med filt etc. och så är vi där ett par timmar. Dock tror jag att han tröttnat på matsäck för dag 4 eller 5 av ledigheten frågade han mig varför vi alltid måste ta med det…

Men denna sista dag åkte vi till Parksville där det också finns en waterpark – det är ett område på lekplatsen där det finns vattenkanoner, plaskdamm, vattenruschkanor och annat. Man märkte dock att killen var trött och vi hade nog två utbrott på lekplatsen. Det var ju inte så roligt den sista dagen tillsammans men han kommer över det ganska snabbt så dagen slutade bra i alla fall!

Sedan åkte vi hem och jag lagade mat efter hans önskemål som en liten present!

 

 

 

Lämna ett svar