Kylskåp och slipmaskiner

Allt börjar hamna mer och mer på plats här!

Idag kom jag till lägenheten runt kl 15 efter att jag hade suttit i skolan och pluggat på B-uppsatsen. Det går bra med den men det drar så himla mycket tid och energi.
Det är desto roligare att vara i lägenheten och egentligen hade jag ju velat vara där hela tiden för att hjälpa till och se när allt kommer på plats men det går inte riktigt.

Idag när jag kom dit hade i alla fall alla underskåpen i köket kommit på plats samt två överskåp. Som jag sa igår så blir det en väldigt stor skillnad fast att det är ganska lite som händer. Jag fick fortsätta skruva ihop de tre sista överskåpen till köket och sedan hjälpa till lite att hänga upp dem. Det är inte så lätt eftersom att de ska passa in på en skena men det gick hyfsat!

IMG_0400 IMG_0401

Sedan har kylskåpet kommit på plats också, det är inte igång eller så men det står på rätt ställe. Det ser riktigt snyggt ut tycker jag så jag är jättenöjd med det!

IMG_0399

I rummet har killen kommit ner också som ska fixa golvet. Det ska slipas och idag har han kört med väldigt högljuda maskiner men han fick på en gång fram den riktiga färgen på golvet som är väldigt ljus. Det är grans så man ser hålen från grenarna men sedan ska det läggas i vitt pigment också. Golvet ska alltså bli åt det vita hållet men man ska fortfarande se igenom träet lite. När man lägger ner så mycket jobb och pengar tycker jag ändå att man ska se att det är ett riktigt trägolv där under! Innan vi åkte hem för kvällen så hann han slipa hela golvet samt betsa springorna mellan plankorna så att det blir tätt.

Vi slutade runt 20:45 så man får hoppas att grannarna inte hunnit bli irriterade redan!

 

Lots of Love

Ellinor

 

Lämna ett svar