How to spend a Saturday

Jag jobbade idag. Det var lite mer att göra eftersom att killen var ledig så jag hade hand om honom hela dagen. Det började på morgonen då jag åkte med honom till hans fotbolls match som de spelade vid Beban Park. Som tur så var det helt perfekt väder med klar himel och strålande sol så det gjorde inte så mycket att jag var tvungen att åka dit tidigt. Det var även kul att titta på killarna när de spelade. Alla sprang efter bollen hela tiden så det såg ut som en getingsvärm.

IMG_5388Fin utsikt hade man också!

Efter fotbollen åkte vi hem ett kort tag för att äta lunch. Sedan åkte vi iväg igen till ett ställe som heter Oliver Woods. Där finns ett “community centre” och en sporthall samt en stor lekpark. Egentligen åkte vi dit för att spela innebandy med en av killens skolkompisar då det skulle vara “national sports day” men det visade sig att vi hade tagit fel på datumet. Istället stannade vi kvar någon timme och lekte i den fina parken. Där fanns det även liten damm med ankor som var vääääldigt intressant att titta på. Speciellt när man kunde lura dom att stenar var mat…Stackars ankor.

IMG_5394

IMG_5397

Sedan åkte vi hem till en annan av killens klasskompisar för en “Play date”. Vi stannade där tills det var middagsdags, då en mycket trött Ellinor och en mycket glad liten kille åkte hem.

Trots att jag var ganska trött efter min heldag med en sexåring så tog jag bilen och körde hem till Katharina. Hennes värdfamilj har nämligen en hot tub ute på deras tomt, som vi fick låna. Det var så härligt att sitta där ute när det var precis kolsvart och stjärnklart! Efterråt tittade vi på en film och sedan sov jag över…Hon bor nämligen mitt ute i ingenstans så jag vill helst inte köra hem mitt i natten, då det ofta är mycket dimma ute på motorvägen och bilen inte är den mest moderna.

Lämna ett svar