Give me Jam and Berries

Idag efter skolan hade lilla killen med en kompis hem på en “playdate”. Vilket betydde att jag fick det lite lugnare och mest kunde sitta och övervaka lite. Mamman jobbade sent idag också vilket betydde att jag fick ledig morgon men härligt nog behövde jag inte fixa så mycket med middagen heller då, när storstystern kom hem så gjorde hon pankakssmet och när det blev middagsdax så stekte pappan pannkakorna – tror att han vill att de ska vara på ett speciellt  sätt så jag vågade mig inte på det. Goda blev de i alla fall! Oftast när de gör pannkakor till middagen så gör de vanliga tunna pannkakor, och så äter dom de tjocka amerikanska pannkakorna till frukost ibland.

IMG_5216

Det som dock är lite annorlunda mot hemma är att de har bacon till sina pannkakor – alltså de har bacon skivor som de lägger på och rullar in…
Jag har inte försökt mig på det än – håller mig till sylt och bär!

 

Lämna ett svar