Size: America

Idag var jag trööööött. Men trots det så masade jag mig upp för att gå med killen till skolan och sedan så tror det eller ej så sprang jag en runda också. De dagar då det är fint väder här känns det förbjudet att hålla sig innomhus – jag måste ut och ta var på det, även om det inte alltid är med en joggingtur.

På fredagar slutar killen skolan tidigare så jag har lite mindre tid på dagen att fixa med sysslorna. Det blev lite stressigt men jag hann med allt i alla fall. Tvätten, diskmaskinen och snabbhandling av mat på Walmart. Idag skulle jag fixa middagen och mamman hade bara sagt “Surprise Us!” vilket betyder att jag i princip får välja fritt. Det blev Pasta Carbonara = enkelt och få ingridienser vilket jag tyckte lät bra i slutet på en arbetsvecka.

Vid 13 gick jag och hämtade killen och eftersom att det var så fint väder tog jag bara min jeansjacka men det var dumt av mig. Vi stannade nämligen kvar vid skolan i nästan 1,5 h för att han skulle få leka och spela fotboll och då belv det ganska så kallt med bara den. Men nu har jag lärt mig det i alla fall.

För er som undrar så gick matlagningen bra också – det blev bara sjukt mycket pasta fast att jag följde anvisningarna på paketet. Tjejen sa att det kanske var för att det var amerikanska portionsstorlekar…jag vet inte. Tyckte hur som helst att det smakade helt okej så jag nöjer mig med det!

Nu blir det nog lite netflix tittande…

Lämna ett svar