All hail the Walmart

Regn…Ännu mer regn. Jag måste säga att jag (nästan) föredrar Sveriges väder mot det här. Det som är positivt är väl att vi får lite mer ljus så att det inte måste kännas som att man är bosatt längst in i en grotta.

Idag tog jag bilen och åkte på några ärenden. Först på listan var att kolla in gymmet -Northridge. Det såg fint ut faktiskt och de har en del klasser också som Zumba, Spinning, Core…och ett speciellt för att träna upp musklerna inför löpning vilket ju låter passande. Man kan få en gratis prövoperiod över tre dagar så jag funderar på att ta det över helgen.

Andra målet var inte överraskande nog…Walmart. Jag tror jag har blivit Walmart frälst – de har verkligen allt där! Det enda som jag kan klaga på är att allt godis de säljer är i mega förpackningar om typ 40 små paket. Man kan inte köpa bara en vanlig 100 g chokladkaka om man skulle vilja det (vilket man så klart vill). Inte vad jag har sett i alla fall. Men allt annat är väldigt bra. Det är bland annat här jag gör min “Jag-har-växt-upp-och-flyttat-hemmifrån-shopping”, som till exempel tandkräm, tvål etc.
Idag hittade jag även en fin tröja för bara 8 dollar – ca 50 spänn – som jag skulle vilja ha som pyjamaströja men de hade tyvärr inte min storlek.

Det sista stoppet var Save on Foods för att innhandla lördagsgodis (Man gör vad man måste för att överleva) och något nytt te eftersom att familjen inte dricker så mycket. Jag köpte Vanilla Chai som jag sedan drack till lunchen och det var riktigt gott. Sedan skulle jag även köpa torrshampoo men när jag kommer ut till bilen så har jag självklart glömt det. Och DET finns inte på Walmart heller. De har inte torrshampoo. Jag tänker nog starta någon slags protest mot det, jag vill kunna inkludera det i min nästa Jag-är-vuxen-shopping.

IIMG_5213Inte det teet jag köpte men ett annat gott som familjen har hemma – Vitt te med smak av Berryblossom

 

Lämna ett svar