Buckingham Fountain

Buckingham Fountain är en av Chicagos kända landmärken. Om ni någon gång har tittat på serien ”Våra Värsta år” eller på engelska ”Married with Children” med Al Bundy så är det fontänen som är med i öppningen till den tv serien.
Den är i Grant Park, en park som ligger vid vattnet bredvid Millenial Park. Jag var där en gång tidigare i Mars men då var det inget vatten i fontänen alltså inte så rolig att titta på. Nu när det blivit varmare så skulle de äntligen starta vattnet den här lördagen – bättre sent än aldrig. Jag och några kompisar åkte ner till downtown för att shoppa och äta middag innan vi gick och tittade när de satte på vattnet. Det var ganska mycket folk där och trots att det inte var en sådan stor grej så var det roligt att se!

Den här dagen var det dessutom riktigt fint väder också så jag tog med min ”riktiga” kameran så att jag kunde få lite bra bilder. Det slog mig så tydligt nu hur snart jag åker hem igen, och att vara downtown är verkligen det bästa med Chicago så jag ville passa på att ta lite bilder!

Efter fontänen gick jag och en annan utav kompisarna för att titta på Guardians of the Galaxy 2 på bio. Vi promenerade dit som var riktigt mysigt. Filmen var bra, men jag tror att man måste uppskatta den typ av humor för att uppskatta filmen, själva handlingen är inte superfantastiskt. Eller om man uppskattar karaktären Groot så räcker nog det!

 

Lots of Love
Ellinor

Lämna ett svar